CCCP – TALENT DRIVEN TELEVISION & CONTENT

CCCP begon, inmiddels ruim 25 jaar geleden, als een rebellenclubje dat het anders wilde doen. Om de ingedutte tv-wereld wakker te schudden en nieuwe talenten een kans te geven.

 

Nu is CCCP allang geen ‘new kid on the block’ meer. We zijn een groep zeer ervaren makers, die samen een goed geoliede productiemachine vormen. Maar de noodzaak van 25 jaar geleden voelen we nog elke dag. Creatief gezien is onze mindset nog steeds die van een start-up. Altijd hongerig naar nieuwe ideeën en nieuwsgierig naar nieuwe talenten om mee samen te werken.

 

CCCP wil met haar programma’s op een creatieve en verfrissende manier bijdragen aan een leukere en mooiere wereld. Je kan ons kennen van tv-series als Draadstaal, Sander en de Kloof, Jekels Jacht, Streetlab, De Zaak Schaap, RamBam en Onzin. En online van De FOMO-show, StukTV, Kelderklasse 15 en 6Pack.

 

Wij specialiseren ons in het vinden en koesteren van bijzonder presentatietalent. Sophie Hilbrand, Jeroen van Koningsbrugge, Valerio Zeno, Danny Ghosen, Nicolette Kluijver, Nasrdin Dchar, Lauren Verster, Tim Haars en de mannen van Streetlab & de FOMO-show; we hebben het geluk gehad dat we met al deze talenten mochten samenwerken in het begin van hun carrière. En met veel van hen doen wat dat nog steeds!

 

Wat ons uniek in Nederland maakt, is dat wij onze kennis en ervaring in het maken van tv combineren met ons werk voor reclamebureaus en adverteerders. Zo hebben we de afgelopen jaren verschillende bijzondere content projecten als De Vrij Veilige Datingshow, KPN’s comedyserie Rare Tijden en de Albert Heijn-docu Meer dan Super met André van Duin mogen maken.

 

Wij zijn een partij die niet gelooft in concurrentie, maar in samenwerken. Samen maak je het mooiste werk. Altijd vanuit talent en vertrouwen. Wij willen vooral leren van dingen die we beter kunnen doen, en dat gebeurt al dagelijks door de nieuwe generatie makers. Die makers willen we bij CCCP graag blijven faciliteren.

 

Dus heb je een goed idee, wil je de volgende stap zetten als maker of zoek je juist een partner voor een mooie klus? Neem dan contact met ons op, de deur staat hier altijd voor je open!