CCCP: Creative Content & Communication Pioneers

CCCP maakt al ruim 20 jaar spraakmakende en inhoudelijke tv-programma’s met unieke talenten voor TV zenders, YouTube en andere online kanalen. En online content voor reclamebureaus, adverteerders en goede doelen. We hebben een unieke ervaring in werken voor bureaus en adverteerders en die combineren we met onze kennis en ervaring met het maken van televisie-formats en het vinden en koesteren van bijzonder presentatietalent. Daarin zijn we uniek in Nederland.

 

CCCP staat voor: Creative Content & Communication Pioneers.

 

Wij zijn een bedrijf dat op een creatieve en verfrissende manier wil bijdragen aan een leukere en mooiere wereld. Onze bedrijfsfilosofie is dat we met getalenteerde, leuke mensen, gave dingen willen maken. Video’s en programma’s waarmee we iets in gang zetten, of impact maken. Programma’s als Draadstaal, Streetlab, Danny in Arabistan, Rambam, Mooier wordt het niet, De blauwe hond, Wat zou jij doen? en De staat van het klimaat. Ook doen we online projecten als De Kluis van StukTV, Super Stream Me, waar Tim den Besten en Nicolaas Veul 3 weken dag en nacht hun leven streamden en Streetlab24.

 

We werken graag met adverteerders en goede doelen samen in het ontwikkelen van hun contentstrategie. We hebben hiervoor een unieke methode ontwikkeld waarbij wij een adverteerder, merk, of goed doel helpen met een eigen content plan. Een ‘content grid’ waardoor er samenhang en impact ontstaat in alles wat zij doen op content gebied, online en op televisie. Dit plan stellen we samen met de klant op in twee werksessies. Wij werken voor merken en reclamebureaus als N=5, KPN, JWT, Albert Heijn, JOE PUBLIC, ETCETERA, OHRA, Volkswagen, Gall & Gall, Liliane Fonds en de NPO. Bovendien zijn we mediapartner van de Nederlandse Stichting van het Gehandicapte Kind (NSGK). We werken daarnaast met alle omroepen en TV zenders.

 

Wij zijn een partij die graag en goed samenwerkt en we geloven daarin niet in concurrentie maar in samenwerking. Samen maak je het mooiste werk. Altijd vanuit talent en vertrouwen. Met de meeste klanten hebben wij een jarenlange samenwerking. En daar hechten we enorm aan.

 

Wil je meer informatie bel dan met CCCP en maak een afspraak met Mattias Schut. Hij is creatief directeur en mede-oprichter en maakt graag kennis met je.

 

Groet, CCCP

De Mensen